Karabağlar'a 4 bin destek!

Karabağlar'a 4 bin destek!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, yeni yıla girmeden başlattığı destek kapsamında, Karabağlar ‘da 4 bin ailenin ihtiyaçlarını giderdi.

 İlçe Başkanı İrfan Doğruca, titiz çalışmayla belirlediğimiz ailelere hayırseverlerin desteklerini iletmenin manevi huzurunu yaşadıklarını söyledi.

AK Parti Karabağlar ’da, yeni yıla girmeden başlattığı ve yeni yılda da devam ettireceği büyük destek paketini başlattı. AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca, salgın döneminde doğal olarak insanların destek beklentisinin yükseldiğini ve bunu fark ederek, hayırseverleri bu konuda hareket geçirdiklerini söyledi. Başkan Doğruca, yaklaşık 4 bin koli gıda maddesi desteğini hayırseverlerden aldıklarını belirterek, “Destek bulmadan önce, çok tiziz bir çalışma ile gerçekten desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımızı tespit etti. Desteği de ona göre temin etmeye çalıştık” dedi.

Karabağlar ‘da hemen hemen her mahalle tespit ettikleri ailelere, hayırseverlerin imkânlarıyla hazırlanan gıda paketlerini vermeye çalıştıklarını belirten AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, “Gerek tespit, gerekse dağıtımda çok titiz bir çalışma örneği gösteren teşkilat mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ana kademe,  kadın kolları ve gençlik kolları olarak üç koldan tespit ve destek dağıtımı gerçekleştirdik. Destek talep eden ve bekleyen bir o kadar daha insan olduğunu tahmin ediyoruz. Zaman içinde hayırseverlerin bize ulaştırdığı paketlerle, zaman zaman desteklerimiz devam edecek. Karabağlar ’da birlikte güçlü ve mutlu olarak yaşamak için AK Parti Karabağlar İlçe teşkilatı olarak elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. “ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum