Karabağlar'da açık hava sinema keyfi

Karabağlar'da açık hava sinema keyfi

Vatandaşlar keyifle izledi

Karabağlar Belediyesi Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerini vatandaşlarla buluşturuyor. İlk gösterim Uzundere’de bulunan Yurtoğlu Parkı’nda “Bizim Aile” filmiyle başladı. Açık Hava Film Gösterimi Temmuz ayı boyunca devam edecek.

Bir dönem herkesin büyük bir ilgiyle takip ettiği Açık Hava Sinemaları Karabağlar’da yeniden hayata geçiyor. Aralarında Türk Sineması’nın unutulmaz isimleri Adile Naşit, Münir Özkul, Kemal Sunal, Ayşen Guruda, Halit Akçatepe, Şener Şen, Tarık Akan gibi sanatçıların oynadığı filmler,  beyaz perdede bu kez Karabağlar halkı için buluşacak.

Vatandaşlar keyifle izledi

Film gösterimine çevre halkı da yoğun ilgi gösterdi. İlk gösterim olan “Bizim Aile” filmi başlamadan önce vatandaşlara çiğdem ve su ikramında bulunulurken,  vatandaşlar hem sandalyelerde, hem de çimlerin üzerine oturarak adeta piknik tadında filmi izledi. 

Unutulmaz filmler 

 “Bizim Aile” filmiyle başlayan ve Uzundere Muhtarlık Önünde “Aile Şerefi” filmiyle devam eden Açık Hava Yaz Sinemaları, 19.07 Salı günü Kartal Parkı saat 21.00“Tosun Paşa”,  21.07 Perşembe  Limontepe Pazaryeri  saat. 21.00 “Sev Kardeşim” ,  26.07 Salı günü Günaltay Pazaryeri saat:21.00 “Gülen Gözler”  ve 28.07 Perşembe günü Uğur Mumcu Parkı saat 21.00 “Neşeli Günler” filmleriyle devam edecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.