Karabağlar’da Büyük Üye Hareketi!

Karabağlar’da Büyük Üye Hareketi!

AK Parti tarafından başlatılan üye hareketine AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı hedef büyüterek başladı. Başkan İrfan Doğruca, hedeflerinin 10 bin yeni üye olduğunu ama bunu 15 bine çıkarmak için çalıştıklarını belirtti.

AK Parti, gönül seferberliği kapsamında bütün illerde yeni üye hareketi başlattı. Partinin il ve ilçe teşkilatları üye kayıtlarına hem online, hem de birebir görüşmeler yaparak başladı. Öncelikleri partiye üye olan ancak kayıtları silinenlerin yeniden kayıt altına alınması olarak planlanan üye kayıt etme hareketinde, sonraki hedef partiye gönülden bağlı olanları parti üyesi yaparak, teşkilatlara yeni dava insanları kazandırmak.

unnamed-(5)-160.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı da bu amaçla büyük üye hareketi başlattı. İlçe Başkanı İrfan Doğruca, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihan Coşkun, teşkilatın tamamını yeni üye kazandırmak üzere hareket geçirdi. Başkan İrfan Doğruca, kendilerinden ilçe bazlı 10 bin üye kaydı beklendiğini ancak hedeflerinin bu sayıyı geçmek ve 15 bin yeni üye kaydı olarak yenilenme olduğunu belirtti. Başkan Doğruca, “Sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin 45 ilinden daha çok nüfusa sahip ilçemizde, birkaç ay içinde üye kayıtlarımızda hedefimizi tutturacağımızı düşünüyorum. Karabağlar’da binlerce AK Parti gönüldaşı vatandaşımız var. Onlara ulaşmaya çalışıyoruz. Onları AK Parti’nin 2023 Türkiye’si hedeflerinde hem üye hem destek olarak katkılarının olmasını sağlamaya çalışıyoruz.  Çok şükür şimdiye kadar aradıklarımız kadar bizi arayan ve bizimle bu dava içinde çalışmak isteyenler oldu. AK Parti’nin gücüne güç katmaya Türkiye’nin önünü açmaya insanlar koşarak geliyorlar” dedi.

unnamed-(6)-108.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum