Karabağlar'da Çocuklar Tiyatroyla Eğleniyor

Karabağlar'da Çocuklar Tiyatroyla Eğleniyor

Karabağlar Belediyesi düzenlediği tiyatro oyunlarıyla çocukları eğlendirmeye devam ediyor. En son düzenlenen "Gökkuşağının Altında" isimli oyun çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Karabağlar Belediyesi çocukları tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Bozyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen "Gökkuşağının Altında" isimli oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Çocuklara tiyatroyu ve sanatı sevdirmek için düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekleyen Karabağlar Belediyesi, Academy İzmir ve Özgür Tiyatro'nun birlikte gösterime sunduğu oyunu sergiledi. Bozyaka Kültür Merkezi'ni dolduran çocuklar, "Gökkuşağı Altında" isimli oyunu izledi, keyifli anlar yaşadı.

Dostluk ve dayanışma mesajı

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 defa öğrencilerle buluşturulan oyuna Fevzi Özakat, Duğrallar, Mustafa Urcan ve Yüzbaşı Şerafettin İlkokullu öğrencileri katıldı. Dostluk ve dayanışmanın öneminin vurgulandığı oyunda balerin, palyaço, sihirbaz ve müzisyenin birbirlerini kıskanması ve kumpanyanın en çok alkış alan sanatçısı olmak istemeleri çocukları kahkahaya boğdu. Gökkuşağı Altında tiyatro oyununu iki gösterimde toplam 600 öğrenci izledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.