Karabağlar'da feci kaza

Karabağlar'da feci kaza

Karabağlar'da freni patladığı düşünülen minibüs, ana caddeye çıkıp motosiklet üzerindeki karı-kocaya çarptı.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen kazada 45 ASS 44 plakalı ve freninin boşaldığı düşünülen minibüs, Eskiizmir Caddesi'ne hızla girerek, cadde üzerinden geçen üzerinde karı-koca çiftin bulunduğu 35 HZ 062 plakalı motosiklete çarptı.

Motosiklete çarpmasıyla karı-kocayı yoldan ve motosikletin üzerinden atan minibüs, hızını alamayarak yolun kenarında park halinde bulunan araçlara çarparak durabildi.

20230909-225419.jpg

Kaza yerinden gelen sesler üzerine olay yerine önce vatandaşlar, sonra polis ve ambulans ekipleri geldi. Ağır yaralı olan ve yerde yatan karı-koca ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapıldı.

20230909-230129.jpg

Freni patladığı iddia edilen, bir başka iddia ise sarhoş olduğu iddia edilen minibüsün sürücüsü kaza yerine gelen ilk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Motosiklet üzerinde bulunan kazadan sonra ağır yaralanan karı-koca ise ilk müdahaleleri kaza yerinde sağlık ekipleri tarafından dakikalarca yapıldı. Hayat belirtisi olan çift, gerekli tedbirler alındıktan sonra hastaneye götürülmek üzere ambulansa alındı.

20230909-230139.jpg

Kaza anını gören cadde üzerindeki vatandaşlar, minibüsün caddeye birden girip, motosiklete vurup, onları önüne katıp, üzerindekileri ayrı ayrı yerlere atıp park halindeki araçlara çarparak durduğunu söylediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.