Karabağlar'da 'kedi' ayrımcılığı

Karabağlar'da 'kedi' ayrımcılığı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun elinde kediyle, kedi evlerini gösterdiği fotoğraflara tepki veren vatandaşlar, kendi imkanlarıyla kurdukları kedi evlerini gösterip, ‘Karabağlar’da mahallesine göre kedilere farklı muamele yapılıyor’ dedi

MEDYA EGE - Karabağlar Belediyesi’nin Kedi Evi uygulaması ilçede tartışmaları da beraberinde getirdi. Karabağlar’ın Reis Mahallesi’nde bulunan Kara Fatma Parkı’nda evlerinden getirdikleri, ellerinden gelenlerle kedilerin yaşaması için derme çatma evler kuran vatandaşlar, her gün beslemeye çalıştıkları kedilerin açlık tehlikesiyle de karşı karşıya kaldığını belirttiler.

whatsapp-image-2023-01-12-at-13-05-15-2.jpeg

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun haberlere konu olabilmek için göstermelik kedi evleriyle fotoğraf çektirip, kedileri mağdur etmesine isyan eden hayvansever vatandaşlar, "Buradaki parkta en az 100 kedi var ve hepsi de evsiz ve aç. Derme çatma tahtalardan onlara soğuk ve yağışlı havalarda barınacakları yerler yapmaya çalıştık. Her gün birimizi cebimden para vererek aldığımız mamalarla onların karınlarını doyurmaya çalışıyoruz. Vatandaş olarak gücümüz de bir yere kadar yetiyor. Başkan Selvitopu o kedi evlerini hangi semtlere, hangi mahallelere, hangi parklara koyuyor bilemiyoruz ama kediler arasında bile ayrımcılık yaptığını görünce üzülüyoruz. Başka yerdeki kediler kedi de, buradaki kedilerin canları yok mu? Onların barınma ve yemek ihtiyaçları neden görülmüyor?" dediler.

whatsapp-image-2023-01-12-at-13-05-15-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum