Karabağlar’da Necip Kalkan Rüzgarı !

Karabağlar’da Necip Kalkan Rüzgarı !

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Karabağlar’da mahalle muhtarlarını ziyaret edip, vatandaşlarla biraraya geldi. Kalkan, yeni açılacak sağlık ocağınında da incelemelerde bulundu.

İzmir’in her ilçesini, her semtini ve her muhtarlığını tek tek ziyaret ederek onlarlar biraraya gelen milletvekillerinden birisi olan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Karabağlar’da iki mahalleye daha ziyaret gerçekleştirdi. Kalkan’a ziyaretlerinde AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten,  AK Parti Karabağlar İlçe Koordinatöre ve İl Yöneticisi Hüseyin Ahmetoğlu ve AK Parti Karabağlar İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Milletvekili Kalkan, ilk olarak Karabağlar İlçesi’nde Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Muharrem Gülgür’ü ziyaret etti. Daha sonra Vatan Mahallesi Muhtarı Metin Bayrak’ı muhtarlıklarında ziyaret eden Necip Kalkan, muhtarlıklara gelene kadar bir çok işyerinde esnafla ve vatandaşlarla biraraya gelerek onların sorunlarını dinledi, not alıp, çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Karabağlar sakinleri tarafından yoğun ilgil ile karşılanırken, vatandaşlarınla  arasındaki sıcak diyaloğu bu ilgiyi daha da arttırdı. Kalkan, Karabağlar’ın ve Karabağlıların kendisi için her zaman ayrıcalıklı olduğunu, onların geleceğinin güzel olması için çalıştıklarını anlattarak geçirdiği ziyaretlerinin sonunda, Karabağlar’da yapımı bitme aşamasına gelen ve açılacak olan sağlık ocağı hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.