Karabağlar'da Okullar Yenileniyor

Karabağlar'da Okullar Yenileniyor

Karabağlar Belediyesi tarafından Karabağlar'daki okulların tadilatları yapılıyor.

Karabağlar’da öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim almasını sağlamak ve fiziki ortamlarını iyileştirmek amacıyla ilçe sınırları içerisinde yer alan 18 okula badana, boya ve tadilat çalışmaları başladı. Çalışmalar 10 Ekim tarihine kadar devam edecek.


Karabağlar Belediyesi ekipleri ilçede yer alan okulların tadilat, boya ve badana işlerini ihale yoluyla gerçekleştirmeye başladı. Buna göre ilk etapta Cevdet Güçlüer Ortaokulu, Katip Çelebi Ortaokulu, İbrahim Kavur Ortaokulu, Eserkent Ortaokulu, Peker İlkokulu, Mustafa Baykaş Ortaokulu, Seniha Mayda Ortaokulu,Tahir Merzeci Ortaokulu,Vilayetler Birliği Anaokulu, Atatürk Anadolu Meslek Lisesi, Emir Sultan Ortaokulu, Şehit Fethi Bey Anadolu Lisesi, Rakım Erkutlu İlkokulu, Yavuz Selim Ortaokulu,Yavuz Selim İlkokulu,Adnan Mazıcı İlkokulu, Karabağlar Anaokulu, Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu’nu kapsayan toplam 18 okulda dış cephe boyaması, iç cephe boyaması, su,elektrik tesisatı problemleri, bahçe korkuluk demirlerinin yenilenmesi, kauçuk zemin kaplaması, iç kapıların boyanması gibi çalışmalar yapılacak.


Toplam 10 Ekime kadar devam edecek olan çalışmalarda ayrıca ihale kapsamının dışında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da küçük tadilat çalışmaları birçok okulda devam edecek. 


Okullara destek vermeye devam edeceğiz 
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu , ilçede eğitim gören öğrencilerin fiziki ortamlarını iyileştirme, daha iyi şartlarda eğitim almalarına katkı koymak için belediye olarak ilçedeki okullarda badana, boya ve tadilat çalışmaları yaptıklarını, büyük ölçekli tadilatları da ihale yoluyla gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Selvitopu, bundan sonra da imkanlar ölçüsünde okullara destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.