Karabağlar’da parklar renkli bir görünüme kavuşuyor

Karabağlar’da parklar renkli bir görünüme kavuşuyor

Karabağlar'da Esentepe Mahallesi’nde bulunan çocuk parkı ve Muammer Akar Mahallesi Nisa Serezli Parkı’nda bulunan basketbol alanında çalışmalar tamamlandı.

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parklarda bulunan basketbol sahalarının bakım, onarım ve boyama çalışmalarına devam ediyor. Esentepe Mahallesi’nde bulunan çocuk parkı ve Muammer Akar Mahallesi Nisa Serezli Parkı’nda bulunan basketbol alanında çalışmalar tamamlanarak sporseverlerin hizmetine sunuldu.

saha-boyama-3.jpg

SPOR ALANLARI RENGARENK

Parklardaki basketbol sahaları, belediye ekiplerinin yenileme çalışmalarının ardından renkli görüntülere kavuşurken, bölgede ikamet eden vatandaşlar da Karabağlar Belediyesi’nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşlar; çocukların ve gençlerin sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına olanak tanıyan Karabağlar Belediyesi’ne ve sıcak havaya rağmen çalışmaları aksatmayan işçilere teşekkür ettiler.

"SAĞLIKLI ORTAMLARDA SPORA ÖZEN GÖSTERİYORUZ"

Karabağlar’da diğer parklardaki spor alanlarında da bakım, onarım, boyama gibi yenileme çalışmalarının gerçekleştirileceğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çocukların ve gençlerin sağlıklı fiziki ortamlarda spor yapmalarına özen gösterdiklerini ve parklardaki spor alanlarındaki yenileme çalışmalarının da vatandaşlardan ilgi gördüğünü söyledi.

saha-boyama-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.