Karabağlar'da Personele Diksiyon Kursu

Karabağlar'da Personele Diksiyon Kursu

Karabağlar Belediyesi tarafından personeline sertifikalı diksiyon eğitimi verildi.

Karabağlar Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin yaptığı protokol kapsamında “Güzel Konuşma ve Diksiyon” eğitimi alan belediye personeline sertifikaları verildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun da katıldığı sertifika töreninde kursa katılanlar şiir okuyarak hoş bir sürpriz yaptı.


Toplam 2 ay süren ve eğitimci Hatice Duyar tarafından “Güzel Konuşma ve Diksiyon” konusunda belediye personeline doğru nefes alma, diksiyon için ağız hareketleri ve boğumlama gibi eğitimler verildi. Bu eğitimleri tamamlayan personele, Karabağlar Belediyesi meclis salonunda düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hurşit Akdemir, başkan yardımcıları, birim müdürleri ile eğitim alan personel katıldı.


Emeğinize sağlık!
Kıyı Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hurşit Akdemir, sertifika alanları tebrik ederek “Başaracağız dediler, eğitimlere yürekten katıldılar. 2 ay içinde çok güzel sonuçlar ortaya çıktı.” Diye konuştu. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise eğitimlerini başarıyla tamamlayanlara sertifikalarını verdi. Personelin bu eğitimi almasından çok mutlu olduğunu ifade eden Selvitopu,  “Belediyede birçok faaliyet oluyor. Özellikle sunumlar söz konusu olduğu zaman çeşitli törenlerde birçok sıkıntılar yaşıyorduk. Burada arkadaşlarımızı gerçekten iyi yetiştirmişsiniz. Emeğinize sağlık. Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne de teşekkür ediyorum.” Dedi. 


Farklı konularda da eğitim verildi
Tören sonunda sertifikalarını alanlar günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği’yle yapılan ve mecliste kabul edilen protokol ile belediye personeline diksiyon eğitiminin yanı sıra, yerel yönetimler sempozyumu,kamu ihale mevzuatı ve taşınır mal yönetmeliği değişikliği konusunda eğitimler verildi. Eğitimler sayesinde birçok personelin bu imkanlardan yararlandığı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.