Karabağlar'da 'Projeci Başkan' liste başı!

Karabağlar'da 'Projeci Başkan' liste başı!

AK Parti, Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi listesinin en başına Karabağlar’da İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde ürettiği projelerle kamuoyu tarafından tanınan ve adı ‘Projeci Başkan’a çıkan Kazım Erten’i koydu.

MEDYA EGE - Siyasi partilerin meclis üyesi aday listelerinin konuşulmaktan çıkıp YSK’ye teslim edilmesiyle birlikte kamuoyu tarafından olumlu veya olumsuz şekilde değerlendirilmeye başlandı. Kimi meclis üyelerinin listelerdeki varlığı tartışma konusu olurken kimi meclis üyelerinin ilk sıralarda olması, ilçeler adına büyük umut, büyük mutluluk ve haklı bir bekleyiş haline dönüştü.

Bunlardan birisi de Karabağlar‘da oldu. AK Parti, Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi listesinin 1.sırasına İzmir siyasetinin, kültürünün, edebiyat ve bilim hayatının yakından tanıdığı ismi, Kazım Erten’i koydu. Bir dönem Karabağlar İlçe Başkanlığı da yapan ve İl Başkanı Bilal Saygılı tarafından geçtiğimiz aylarda İl Yönetim Kurulu listesine alınan Kazım Erten, kamuoyu tarafından ‘Projeci Başkan’ olarak biliniyordu.

Karabağlar‘da AK Parti İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde Karabağlar’ın geleceğine dair projeler üreten, gerek merkezi yönetime gerek yerel yönetime bu konuda mesajlar verip, yol gösteren Erten, Karabağlar’ın makus talihini yenmesi için mücadelesini sadece siyasette değil, kültür, eğitim ve bilim alanında da devam ettirmeye çalıştı. Karabağlar’ın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına hakim kimliğiyle öne çıkan bir isim olan Kazım Erten’in Meclis Üyeliği sırasında 1.Sırada olmasının, AK Parti’nin Karabağlar’ı kazanması halinde çok büyük, kazanmaması halinde küçük de olsa ilçede değişimin olumlu şekilde yapılmasına büyük katkı koyacağı belirtiliyor.

91131.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.