Karabağlar'da Ramazan Eğlenceleri

Karabağlar'da Ramazan Eğlenceleri

5 ayrı iftar sofrasının yanı sıra vatandaşların iftardan sonra hoşça vakit geçirmeleri için Ramazan şenlikleri.

Karabağlar Belediyesi Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca Cennetçeşme, Şehitler, Günaltay, Abdi İpekçi ve Eserkent’te kurduğu 5 ayrı iftar sofrasının yanı sıra vatandaşların iftardan sonra hoşça vakit geçirmeleri için Ramazan şenliklerine başladı.

Şenlikler kapsamında ilk etkinlik Yeşilyurt Sevgi Yolu'nda düzenlendi. Ortaoyunu ile başlayan, fasıl ile renklenen şenlikler kapsamında babalar da unutulmadı. Babalar ve çocukları için ücretsiz hatıra fotoğraf çekimi de yapıldı.  

Babalar Günü'nü de unutmadı

Şenliğe Karabağlar Belediyesi Meclis Başkanvekili Mehmet Aydoğan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik öncesi vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Mehmet Aydoğan, Ramazan Ayı'nın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine bolluk ve bereket getirmesini dilerken, tüm babaların da Babalar Günü'nü kutladı.

Karabağlar halkı için çalışıyoruz

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere tüm bürokrat, meclis üyeleri ve çalışanların, Karabağlar halkının rahat etmesi için var gücüyle emek verdiklerini belirten Aydoğan, küçük bir Anadolu kenti görünümünde olan plansız Karabağlar ilçesini, planlı hale getirmek için çalıştıklarının altını çizdi.

Doyasıya eğlendiler

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlar ortaoyununda bol bol gülerken, fasıl grubunun hareketli parçalarına da oynayarak eşlik ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.