Karabağlar'da sanat sokaklara taşındı: Müzik dolu akşam
Karabağlar Belediyesi, vatandaşları müzikle buluşturuyor. Limontepe Pazaryeri’nde düzenlenen konserde halk, keyifli türkülere eşlik etti. Başkan Kınay, etkinliği “Buakşam bana da en güzel doğum günü hediyesi oldu" dedi.
MEDYA EGE- Karabağlar Belediyesi, kentte kültür ve sanatı sokağa taşıyan etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle yaz aylarında mahallelerde düzenlenen açık hava konserleri ve sanat buluşmalarıyla vatandaşlar, müziğin ve sanatın birleştirici gücü etrafında bir araya geliyor. Karabağlar Belediyesi'nin sanatla iç içe yaşam hedefi doğrultusunda düzenlediği etkinlikler, her yaştan yurttaşın ilgisini çekiyor.

Bu kapsamda, Bahriye Üçok Mahallesi’ndeki Limontepe Pazaryeri’nde düzenlenen etkinlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Orkestrası ve sanatçı Burak Maral sahne aldı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden keyifli türkülere hep birlikte eşlik edildi.

'DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ'
Etkinliğin ardından Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Karabağlar’da sanat sokaklarda! Bahriye Üçok Mahallesi Limontepe Pazaryerimizde İzBB Türk Halk Müziği Orkestrası ve Burak Maral konserinde bir araya geldik, birbirinden eğlenceli şarkılara eşlik ettik. Değerli orkestramıza, Burak Maral'a, çalışma arkadaşlarımıza ve tüm komşularımıza çok teşekkür ederim. Bu güzel akşam bana da en güzel doğum günü hediyesi oldu. İyi ki varsınız, iyi ki sizlerle birlikteyim Karabağlar Ailem! Karabağlar’da sanatla iç içe bir yaşam için çalışmaya devam ediyoruz!”






Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.