Karabağlar'da semt pazarında kaçak sigara satışı

Karabağlar'da semt pazarında kaçak sigara satışı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde kurulan Yeşilyurt semt sebze ve meyve pazarında, kaçak sigara satışlarının yapıldığı pazar tezgahı açıldı.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde kurulan Yeşilyurt semt sebze ve meyve pazarında, kaçak sigara satışlarının yapıldığı pazar tezgahı açıldı. Pazarda taze sebze ve meyve almaya gelen vatandaşlar, kaçak sigara tezgahını görünce hem şok oldular hem de tepki verdiler.

İzmir'in Karabağlar Belediyesi sınırları içinde yer alan ve cumartesi günü kurulan Yeşilyurt semti sebze ve meyve pazarında şok eden bir tezgah açıldı. Yeşilliklerin, meyvelerin sebzelerin yer aldığı pazar tezgahlarının arasında bir de kaçak sigara tezgahı kuruldu.

unnamed-148.jpg

Havaların ısınmasıyla bollaşan yeşillikler ve meyvelerin arasında en iyisini, en sağlıklısını seçmeye çalışan vatandaşlar, tezgahların arasında kartonlar halinde sigaraları gören vatandaşlar önce şok içinde kaldılar. Görenin bir daha baktığı tezgahın sahibi iki genç, tezgaha doldurdukları ve menşeine bakıldığında kaçak olduğu belli olan sigaraları hem adet olarak açıktan, hem paket olarak hem de karton alarak satışa sundular.

Vatandaşlar, sağlıklı beslenebilmek için eşleriyle, çocuklarıyla birlikte geldikleri pazarda, en iyi besin kaynaklarını almak isterken, karşılarına çıkan ve insan sağlığına çok zararlı bir madde olan sigaranın bu tezgahlarda satılmasına tepki verdiler. Çocuklarını bu uyuşturucu maddeden korumak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten vatandaşlar, pazaryerinde belediye zabıtaları tarafından kontrol edilen pazar tezgahların arasında sigara satışına izin verilmesini de şaşkınlık içinde karşıladıklarını belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.