Karabağlar’da Toplu İsyan Var!

Karabağlar’da Toplu İsyan Var!

İzmir’in Karabağlar İlçesinde belediyenin eksikliklerini sosyal medyadan dile getiren ve eleştiren vatandaşlar, belediyenin eksikliklerini dile getirmeyen, getiremeyen AK Partili ilçe yöneticileri ve meclis üyelerine de ağır eleştiriler yapmaya başladılar

İzmir’in en kalabalık nüfusuna sahip ilçelerinden birisi olan Karabağlar ’da vatandaşlar, sosyal medya üzerinden isyan eden mesajlar yazmaya başladı. Karabağlar’ın sokaklarında kirlilikten, bitmeyen projelerden, yapılmayan işlerden dolayı tepkilerini dile getiren vatandaşlar, Karabağlar Belediyesi’nin eksikleri gidermek yerine, mini kültürel ve sosyal aktivitelerle iş yapıyor gibi oyalandığını belirttiler. Sosyal medya hesaplarından Karabağlar Belediyesi’ne her gün yeni bir eleştiri yapan vatandaşlar, belediyenin resmi sayfasına şikâyetlerini dile getirmelerine rağmen duyarlılık göstermediklerini yazdılar.

basliksiz-1.jpg

Karabağlar Belediyesi’nin yapmadıkları, yaptıkları ve yapmaya çalıştıkları üzerinden eleştirilerin yoğunlaşması üzerine, ilçe de muhalif konusunda olan AK Parti’nin Karabağlar’ın yöneticileri ve meclis üyeleri de eleştirilerden nasiplerini aldılar.

basliksiz-2.jpg

Belediye ulaşmakta güçlük yaşayan, belediyenin sorunlarını çözmede yetersizliği bu kadar ortada iken muhalif olarak AK Parti’nin, ilçede sesleri olmadığını, şikâyetlerini dile getirmediklerini, çözüm üretilmesi konusunda belediye baskı yapmadıklarını belirten vatandaşlar, “Karabağlar ‘da yerel iktidar kadar, yerel muhalefette duyarsız, ilgisiz” diye isyan ettiler. Karabağlılar, her seçim olduğu gibi bu döneminde tek kaybedenin Karabağlar ‘da yaşayan, oyunu daha güzel bir ilçede yaşamak için kullananlar olarak kendileri olduğunu belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.