Karabağlar‘da Üniversite Düellosu!

Karabağlar‘da Üniversite Düellosu!

Karabağlar‘da Demokrasi Üniversitesi Yerleşkesi tartışmaları iyice kızıştı.

Medya Ege- AK Parti Karabağlar eski İlçe Başkanı Kazım Erten, Karabağlar Belediyesi Meclis toplantısında, Demokrasi Üniversitesi Yerleşkesinin Karabağlar’da kurulmasını fikrini ilk kendisinin getirdiğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu seslendi, “İlk bayatını ne zaman, nerede verdin?.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, önceki gün yapılan belediye meclis toplantısında Demokrasi Üniversitesi Yerleşkesinin Karabağlar’a kurulması konusundaki fikri ilk kendisinin dile getirdiğini meclis kürsüsünden dile getirdi.

Bu konuşmanın yansıması sonrası ilk tepki de AK Parti Karabağlar eski ilçe Başkanı Kazım Erten’den geldi. Kazım Erten,  sosyal medya üzerinden paylaştığı yazısında, 2016 yılında Karabağlar’a ilçe başkanı olarak atandıktan bir ay  sonra gerçekleştirdikleri İlçe Danışma Meclisi Toplantısında bir çok konu ile birlikte ilk defa Karabağlar’a Demokrasi Üniversitesi Yerleşkesinin olması gerektiğini dile getirdiğini belirterek, Karabağlar Belediye  Başkanı Muhittin Selvitopu’na soru sordu.

Eski başkan Erten, “Muhittin SELVİTOPU Demokrasi Üniversitesi ile ilgili ilk beyanatını ne zaman, nerede vermiş? Üniversite Yerleşkesi için nerede, ne zaman, ilgili, yetkili makamlara talebini iletmiş? Takipçisi olmuş? “ diye sordu. Erten, “Karabağlar'ın her bir sorunu ile ilgili görüşlerimiz, Basın Bültenleri aracılığı ile kamuoyu ile paylaşılmış. Kim; neyi, ne zaman dile getirmiş, bunu tesbit etmek çok kolaydır! Bizim İlçe Başkanlığımız süresince Karabağlar ile ilgili düşünce ve projelerimiz açık, şeffaf olarak ortadadır!” diye ekledi.

Eski Başkan Kazım Erten’in sosyal medyada paylaştığı açıklaması:

“2016 Ekim'de Karabağlar İlçe Başkanı olarak atandıktan bir ay sonra gerçekleştirdiğimiz İlçe Danışma Meclisi Toplantısında birçok konu ile birlikte Demokrasi Üniversitesi Yerleşkesinin Karabağlar ‘da olması gerektiği hususunda görüşümüzü Kamuoyu ile paylaşmışız!

Karabağlar Belediye Başkanı Sayın Muhittin SELVİTOPU, bugün gerçekleştirilen Meclis Toplantısında Üniversite fikrinin ilk olarak kendileri tarafından gündeme getirildiğini belirtmiş!

Bizim de adımızı zikretmeden destek olduğumuzu söylemiş!

Muhittin SELVİTOPU Demokrasi Üniversitesi ile ilgili ilk beyanatını ne zaman, nerede vermiş?
Üniversite Yerleşkesi için nerede, ne zaman, ilgili, yetkili makamlara talebini iletmiş? 
Takipçisi olmuş?

Karabağlar'ın her bir sorunu ile ilgili görüşlerimiz, Basın Bültenleri aracılığı ile kamuoyu ile paylaşılmış.

Kim; neyi, ne zaman dile getirmiş, bunu tesbit etmek çok kolaydır!

Bizim İlçe Başkanlığımız süresince Karabağlar ile ilgili düşünce ve projelerimiz açık, şeffaf olarak ortadadır!”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum