Karabağlar'da yaz konserleri devam ediyor

Karabağlar'da yaz konserleri devam ediyor

Karabağlar Belediyesi, yaz akşamlarını vatandaşlar için daha eğlenceli hale getiren yaz konserlerine devam ediyor.

Karabağlar Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef Murat Sincer yönetiminde düzenlenen yaz konseriyle Maliyeciler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

krb-3728.jpg

Karabağlar Maliyeciler Mahallesi Parkı'nda düzenlenen konsere vatandaşlar ilgi gösterirken, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Aykut Kolatar ve muhtarlar da izleyiciler arasında yer aldı.

Etkinlikte Karabağlar Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, solo ve koro eserleri seslendirirken, dinleyiciler keyifli bir akşam geçirdi. “Çanakkale Türküsü”, Nasip Olur Amasya’ya Varırsak”, “Seher Yıldızı” , “Sabahın Seherinde Ötüyor Kuşlar” , “Evlerinin Önü Yonca” , “Bu Gala Daşlı Gala” gibi birçok bilinen türkülere seyirciler de eşlik etti.

Gecenin sonunda Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, THM Korosu'na ve Şef Murat Sincer’e teşekkür ederek “Doğa Dostu Sertifika” verdi. Sertifikayı Sincer’e takdim eden Başkan Selvitopu, Çanakkale'de yüzlerce hektarlık alanı küle çeviren büyük orman yangınını hatırlatarak “Ormanlar ülkemizin akciğerleri. Hepimiz sahip çıkalım, yeşili ve çevreyi koruyalım” dedi.

Konser, koro ve izleyicilerin hep birlikte İzmir Marşı'nı seslendirmesiyle sona erdi.

krb-3485.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum