Karabağlar’da Yeni Yönetim Yeni Bina

Karabağlar’da Yeni Yönetim Yeni Bina

AK Parti İzmir’de kongre süreçlerini tamamlayan ilçelerden birisi olan Karabağlar’da, yeni yönetim, yeni bina heyecanı ikisi bir arada yaşanıyor.

Kongrede ilçe başkanı seçilen İrfan Doğruca, aktif olan ilçeyi daha aktif hale getirmek için yeni bir yere geçeceklerini, vatandaşların daha kolay ulaşabileceği ve daha aktif çalışma ortamı yaratacaklarını söyledi.

AK Parti İzmir’de ilçe kongrelerini hafta sonları ikişer ikişer tamamlayarak, önce il kongresi, sonra ise büyük kongreye doğru hızla ilerliyor. Geçtiğimiz haftalarda kongresini tamamlayan ilçelerden birisi de Karabağlar oldu. Limontepe’deki Yaşam Park’ta açık havada, maske, mesafe ve hiyjen kurallarına uygun olarak ve sadece davetliler ve oy kullanacak delegelerin katıldığı kongrede, oy kullana delegelerin tamamını oyunu alan mevcut ilçe başkanı İrfan Doğruca, yeniden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı seçildi.

unnamed-723.jpg

İlçe başkanı seçilip, görev mazbatasını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim kurulundan alan Başkan Doğruca, ilk yönetim kurulu toplantısını, asil ve yedek üyelerle birlikte, tanışma toplantısı halinde gerçekleştirdi. Toplantıda, yeni ilçe yönetimi olarak hedeflerinin yüksek olduğunu, 2023 ve 2024 seçimleri için hazırlıkların şimdiden başlattıklarını belirten Doğruca, “Yeni yönetim olarak hepimizden beklenen tek şey çok çalışmak, vatandaşı dinlemek ve sorunları çözümü için mücadele etmek” dedi.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, yeni yönetimin ilk toplantısındaki heyecanını bir kat daha attıran açıklamayı ise konuşmasının sonlarına doğru yaptı. Başkan Doğruca, ilçe binasını daha aktif çalışmak ve vatandaşla daha fazla iç içe olabilmek adına taşıyacaklarını belirterek, “Yeni yönetim yeni bina heyecanını birlikte yaşayacağız.  Amacımız daha çok vatandaşa ulaşmak, daha çok vatandaşın bize ulaşması. Sorunlar yumağı olan Karabağlar’ı daha fazla yaşanabilir hale getirmek için seçimlere kadar üzerime düşen görev yerine getireceğiz. Kimsenin hakkının yenmesine, kimsenin yaşamsal taleplerinin eksik kalmasına müsaade etmeyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.