Karabağlar'da yer altından çıkan sular tehlike saçıyor!

Karabağlar'da yer altından çıkan sular tehlike saçıyor!

Karabağlar'da 3 yıl önce temeli atılarak yarım bırakılan inşaatın temeli için kazılan çukurdan çıkan yer altı sularının saçtığı tehlike, vatandaşları isyan ettirdi.

MEDYA EGE - İzmir'in Karabağlar ilçesi Bozyaka Mahallesi 3070 sokakta, 3 yıl önce temeli atılarak yarım bırakılan inşaatın bulunduğu alanda yer altından çıkan sular, tehlike saçıyor.

Medya Ege Whatsapp İhbar hattına gelen şikayetler doğrultusunda bölgeye giden ekibimize konuşan bölge sakinleri, yetkililer tarafından sorunun çözümüne yönelik bir çalışma yapılmamasına isyan ederken geçtiğimiz ay çukura düşen bir çocuğun da vatandaşlar tarafından kurtarıldığını ifade etti. Belediyeye defalarca şikayette bulunulmasına rağmen hiçbir şekilde dönüş yapılmadığını belirten vatandaşlar, gazetemiz aracılığıyla Karabağlar Belediyesi ve Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na seslenerek şu sözlerle tepki gösterdi:

"3 sene önce buraya temel attılar ama daha sonra bu inşaat yarım bırakıldı. O zamandan beri açık şekilde duran bu çukur, hayatımızı riske atıyor. Çocuklarımız bu bölgede oyun oynuyor ve onlar için endişeleniyoruz. Geçen ay bir çocuk düştü bu çukura, üstü başı çamur oldu. Biz kurtardık ama daha kötüsü de olabilirdi. Yer altından çıkan pis su, bu çukurda birikiyor. Buradan her gün yüzlerce insan geçiyor. Birine bir şey olsa bunun hesabını kim verecek? Bu kadar önemsiz mi insan hayatı? Belediyeye defalarca şikayette bulunduk. Umurlarında olmadı, sorunu çözmeleri bir yana dönüş yapmaya bile tenezzül etmediler. Biz artık buradan geçerken diken üstünde olmaktan ve bu pis görüntüyü görmekten bıktık. Buradan da belediye yetkililerine sesleniyoruz. Bizim hayatımızı tehlikeye atan bu sorunu bir an önce çözsünler."

whatsapp-image-2024-03-05-at-18-25-09.jpeg

whatsapp-image-2024-03-05-at-18-25-08-2.jpeg

whatsapp-image-2024-03-05-at-18-25-08-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.