‘Karabağlar’ın projelerine sahip çıkalım’

‘Karabağlar’ın projelerine sahip çıkalım’

Yaklaşan yerel seçimlerde İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı’dan sonra en çok başkanın kim olacağının konuşulduğu Karabağlar’dan bir seslenişte AK Parti Karabağlar llçe eski Başkanı Kazım Erten’den geldi.

Sosyal medya üzerinden ilçe başkanlığı yaptığı dönemde oluşmasını ve yürümesi sağladığı Karabağlar projelerini anlatan Erten, “Karabağlar’ın projelerine sahip çıkalım, hayata geçirelim” dedi.

AK Parti Karabağlar İlçe eski başkanı Kazım Erten, yaklaşan yerel seçimler öncesi, Karabağlar Belediyesi Başkanlığı’na aday olacaklar için sosyal medya üzerinden yazdığı mesajla seslendi. Kazım Erten, Üniversite Yerleşkesi, Ada bazlı Yerinde Dönüşüm, Poligon Millet Bahçesi, Yenitepe Kentsel Rezerv Alanı, Karabağlar Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projelerinin Karabağlar’ın vizyonunu değiştirecek projeler olduğunu belirtip, tek tek yazarak, kendi ilçe başkanlığı döneminde yapılan, Karabağlarlılara hizmet etmeyi düşünen başkan adaylarının, başkanlığı döneminde oluşmasını ve yürümesini sağladığı bu projelere sahip çıkmasının, gerçekleşmesinin önemli olduğunu belirtti.

Kazım Erten mesajının bir bölümünde, “Yaklaşık iki sene İlçe başkanlığı yaptığımız dönemde, Karabağlar'ın temel sorunlarına kalıcı, kapsamlı, objektif çözümler üretmek için çalıştık. Karabağlar'a Sığ Siyaseti, İdeoloji Temelli Polemikleri, Çatışmayı, Kutuplaştırmayı, Ötekileştirmeyi Reva görmedik. Teşkilat içinde de 'ben merkezli' siyaset yapmadık. Her bir Milletvekilimizin Karabağlar ‘da bir Proje ile anılmasını istedik. Proje Fikri, Proje Müellifliği bize ait olsa da bencillik yapmadık. Paylaşımcı olduk. Birlikte bir şeyler gerçekleştirmeyi hedefledik. 'Vizyon, Eser Odaklı Siyaset, Halka' Hizmet' dedik. 'Sadece Depreme Dayanıklı Konutlar değil, Sosyal Depremlere Dayanıklı Sosyokültürel Dönüşüm-Gelişme' dedik. 'Çoğulcu Demokrasi, Barış, Karşılıklı Güven ve Dayanışma, Gelişme, İlerleme' dedik. Devlet tarafından vatandaşa yapılması gereken hizmetleri, projeleri 'Kamu Ödevi' olarak gördük; Siyasi istismarın konusu yapmadık. Bütün bu süreçte, 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' Ruhu, çalışma azmimizi her daim diri tutmuştur. Sürekli eleştiri, Eksik bulma, eksik görme anlayışı yerine, Sorun Çözmeye, Alternatif Geliştirmeye odaklandık.” Dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.