Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, halkın taleplerine yanıt veriyor

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, halkın taleplerine yanıt veriyor

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan,yollarının daha güvenli ve konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Karaburun'daki yolların daha güvenli hale gelmesi için halkatan gelen talepler doğrultusunda çalışmalırına devam ediyor.

k1-002.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karaburun Belediyesi ekiplerinin yol bakım, asfaltlama, onarım ve sinyalizasyon çalışmaları Mordoğan, Ardıç, Kütlücek ve Karaburun'da sürdü.Başkan Erdoğan çalışmaları resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi;

k2-002.jpg

"Değerli Hemşehrilerim,

Yollarımızın sizler için daha güvenli ve konforlu hâle gelmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karaburun Belediyesi ekiplerimizin yol bakım, asfaltlama, onarım ve sinyalizasyon çalışmalarında; bu kez duraklarımız Mordoğan, Ardıç, Kütlücek ve Karaburun ilçe merkezimiz oldu.
Sizlerden ulaşan tüm taleplere etap etap ve imkânlarımız ölçüsünde en süratli şekilde cevap vermeye devam edeceğiz.Verdiğimiz kısa süreli rahatsızlık, sizlerin uzun süreli rahatı için…"

k3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.