Karaburun Belediyesi, Kırkım Şenliğine Hazırlanıyor!

Karaburun Belediyesi, Kırkım Şenliğine Hazırlanıyor!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, ilçede sembolleşen 9. Geleneksel Kırkım Şenliği’nin 26 Haziran Pazar günü gerçekleşeceğini açıkladı.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Bozköy Mahallesinde üreticilere dağıttığı kıl keçileri ile fotoğrafını paylaşarak, başlayan sıcaklarla beraber hepsine kırkım yapılması gerektiğini söyledi. Paylaşımında 9. Geleneksel Kırkım Şenliği’ne ilişkin duyuruda bulunan Başkan Erdoğan, şenliğin 26 Haziran Pazar günü gerçekleşeceğini açıkladı.

fue1ds9wqaqgfkf.jpg

Başkan Erdoğan, konuya ilişkin paylaşımında "Herkese mutlu pazarlar... Tunç Başkanımızın Bozköy mahallemizde üreticilerimize dağıttığı kıl keçilerimiz büyüdüler bile... İlçemizin sokaklarında ne zaman görsem sevmeden, dokunmadan duramıyorum, öyle tatlılar ki... Başlayan sıcaklarla beraber hepsine bir an evvel kırkım yapılması gerekiyor. O vesile ile Kırkım Şenliği'mizin duyurusunu da buradan yapmak istedim. Karaburun Belediyesi olarak 26 Haziran Pazar günü 9. Geleneksel Kırkım Şenliği’ni siz değerli vatandaşlarımız ve üreticilerimiz ile buluşturmaya hazırlanıyoruz. İlçemizde sembolleşen bu şenliği sabırsızlıkla bekliyor, Karaburun’a mal olmuş değerleri yaşatmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

fue1duiwyae-1ja.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum