Karaburun Belediyesi kursları kadınlara katkı sağlayacak

Karaburun Belediyesi kursları kadınlara katkı sağlayacak

Karaburun Belediyesi karma kursları ile ilçede yaşayan kadınların üretmelerini amaçlıyor.

MEDYA EGE- Karaburun Belediyesi karma kursların 17 Ekimde başlayacağını duyurdu.
Dikiş, el nakışları, makrome, keçe işleme, sabun yapımı gibi becerilere yönelik hazırlanan kurslar Mordoğan Hizmet Binasında hafta içi her gün saat 09:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

karaburun-belediyesi-kurs-merkezinden-egitime-merhaba-f3d9b.jpg

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN DAVET

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Karaburunluları kurslara katılmaya davet etti.

karaburun-belediyesi-nin-karma-kurslari-ilk-meyvesini-verdi-7231.jpg

Başkan Erdoğan açıklamasında "Değerli Hemşehrilerimiz, Belediyemiz bünyesinde Karma Kurslarımız başlıyor. Mordoğan Hizmet Binamızın yanında hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek karma kurslarımızda Dikiş, El Nakışları (İğne Oyası, Hesap İşi, Tel Kırma), Makrome, Keçe İşleme, Sabun Yapımı yer alacak. Ayrıca belirlenecek günlerde de ilçemize özgü erişte, mantı gibi ürünlerin üretimi kadınlarımız tarafından yapılacak. Kurslarımızla hem kadınlarımızın el becerilerini geliştirmeyi hem de ürettikleri ürünlerle aile bütçelerine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. 17 Ekim 2022 tarihine kadar kayıtları devam edecek kurslarımız hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak isteyen hemşehrilerimiz 0543 929 24 48 numaralı telefondan eğitmenimiz Aylin Baylan Kaçak ile iletişime geçebilirler" ifadelerini kullandı.

fetnicdx0aefjo9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.