Karaburun Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Karaburun Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Başkan Erdoğan, gerçekleştirilecek olan çalışmalarda Karaburun'un doğal yapısını bozmadan, kullanışlı alt yapılar oluşturmak için büyük özen gösterdiklerini söyledi.

Medya Ege- Karaburun Belediyesi, yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İnceleme yapmak amacıyla projenin gerçekleşeceği alana giden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek önerilerini dinledi.

fdruw3xwyaawgos.jpg

Başkan Erdoğan, açıklamasında "Karaburun Merkez ve Bozköy Mahallemizde yapılması planlanan yol ve çevre düzenleme çalışmaları için sokaklarımızdayız. Çalışma arkadaşlarımla birlikte projenin gerçekleşeceği alanları gezerek, mahalle sakinlerimizle bir araya geldik, taleplerini ve önerilerini yerinde dinledik. Bu süreçte çevreye vereceğimiz rahatsızlık için sizlerden şimdiden özür diliyor, anlayışınız için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

fdru43fxiac1zpl.jpg

Başkan Erdoğan, çalışmalar sırasında Karaburun'un doğal yapısını bozmadan, kullanışlı alt yapılar oluşturmak için büyük özen gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

fdrvdzyxmaegnip.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.