Karaburun Belediyesi’nden “kazı izni” açıklaması

Karaburun Belediyesi’nden “kazı izni” açıklaması

Karaburun Belediyesi, binalarına ait atık suyunu kanalizasyon sistemine bağlayacak olan vatandaşların "Kazı İzni" almadan veya yönetmelik dışında işlem yapmaları durumunda idari para cezası uygulanacağını açıkladı.

Nilda Altın Okay- Binalarına ait atık suyunu kanalizasyon sistemine bağlayacak olan vatandaşların Fen İşleri Müdürlüğü'ne başvuruda bulunarak "Kazı İzni" almaları gerektiğini duyuran Karaburun Belediyesi, yapılan açıklamada "Yapılacak denetim ve kontrollerde; izinsiz başlanan veya uygun şekilde kapatılarak tamamlanmayan kanalizasyon bağlantıları için mülk sahiplerine işi yapan kişiye/kuruma Kabahatler Kanunu hükümlerine uygun olarak "ayrı ayrı" idari para cezası uygulanacaktır" ifadelerine yer verdi.

Karaburun Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Binalarına ait atık suyunu, kanalizasyon sistemine bağlayacak olan vatandaşlarımızın; parsel sınırları dışında yer alan yol, kaldırım ve benzeri alanlarda yapılacak kazı çalışmaları için Karaburun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne başvuruda bulunarak "Kazı İzni" almanız gerekmektedir. Belediyemize yapılan Kazı İzni başvuruları en hızlı şekilde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır.

fyvhd8nxoaaqqbs.jpg

Fen İşleri Müdürlüğü'müz ve Zabıta Amirliği'miz tarafından ilçemiz sınırları içerisinde yapılacak denetim ve kontrollerde; izinsiz başlanan veya uygun şekilde kapatılarak tamamlanmayan kanalizasyon bağlantıları için mülk sahiplerine işi yapan kişiye/kuruma Kabahatler Kanunu hükümlerine uygun olarak "ayrı ayrı" idari para cezası uygulanacaktır.

Hemşehrilerimizin bu konuda sorun yaşamamaları için yasa ve yönetmelik kurallarına hassasiyet göstermelerini önemle rica ederiz"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum