Karaburun Nergis Festivali'nde müzik şöleni!

Karaburun Nergis Festivali'nde müzik şöleni!

Karaburun Belediyesi tarafından, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile destekleri ile bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Karaburun Nergis Festivali'nde sahne alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, misafirlere keyifli saatler yaşattı.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın ev sahipliği yaptığı Karaburun Nergis Festivali'nin açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer, siyasi partilerin temsilcileri, kooperatifler, üreticiler, muhtarlar ve yurttaşlar katıldı.

w1i0087.jpg

Yoğun ilgi gösterilen festivale çevre ilçelerden de büyük katılım gerçekleşti. İzmirliler, yerel üretici stantlarında satışları yapılan yöresel lezzetlere talep yüksekti.

mr35359.jpg

Festivalin ikinci gününde resim sergileri, bando ve halk dansları gösterileri gerçekleşirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası'nın solisti Irmak Gürkan, söylediği şarkılarla festivalle katılan misafirlere keyifli saatler yaşattı. Klavyede Fırat Kanga, elektro gitarda Enis Karakoç, davulda Berkan Çivili, bas gitarda Kürşad Erdoğan ve Solist Irmak Gürkan, konserin ardından büyük alkış aldılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.