Karaburun Özgürlük Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi

Karaburun Özgürlük Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi

Adını Karaburunluların seçtiği Özgürlük Parkı'nın açılışı, yoğun katılım gösterilen bir törenle yapıldı.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın kararı Karaburunlulara bıraktığı parkın açılışı gerçekleştirildi. Oylama sonucunda yarışın galibi olan "Özgürlük Parkı" Karaburun halkının yoğun katılımıyla hizmete başladı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte, Mordoğan'ın Kurtuluş Günü etkinlikleri de başlamış oldu.

e-ec3liwqamiwxo.jpg

Törene Başkan Erdoğan ve Karaburunlular ile birlikte, parkın simgesi olan barışı simgeleyen güvercin ve zeytin dalını elinde tutan özgür kadın heykelinin sanatçısı Özgür Güçlü de katıldı. Kutlamalarda Karşıyaka Belediye Bandosu, katılımcıları keyifli dakikalar yaşattı.

e-ec6rmxiayjbg7.jpg

Başkan Erdoğan, törene ilişkin paylaşımına "Mordoğan’ın Kurtuluş Günü etkinliklerimize, Atatürk Caddesi üzerinde yer alan ve adını sosyal medya üzerinden açtığımız anketle sizlerin belirlediği “Özgürlük’’ parkı açılışı ile başladık. Mordoğan’ımızın 99’uncu kurtuluş yıl dönümüne yaraşır şekilde Özgürlük adıyla bundan sonra sizlere hizmet edecek parkımız hemşehrilerimize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

e-ec0fzxmaajjpp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.