Karaburun'da açık havada pilates eğitimi başlıyor

Karaburun'da açık havada pilates eğitimi başlıyor

Karaburun Belediyesi açık havada pilates eğitim verecek.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan açık havada pilates eğitimlerinin başladığını duyurdu. Geçen yıl başlayan ücretsiz eğitimler bu yılda Karaburun-Kuyucak sahili ve Mordoğan'da devam edecek. 
Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri Karaburun Kuyucak Sahili, Salı ve Perşembe günleri Mordoğan Spor Tesisi (Halı Sahada) açık havada sosyal mesafeye uygun olarak yapılacak eğitimleri duyurun Başkan Erdoğan resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. 

Başkan Erdoğan, "Açık havada spor yapmayı sevenlere güzel bir haberimiz var; geçtiğimiz yıl başladığımız Pilates eğitimlerimiz bu yıl da devam edecek. Yarın Karaburun-Kuyucak sahilinde, haftaya ise Mordoğan’da derslerimiz başlıyor.

Yarından itibaren; Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri Karaburun Kuyucak Sahili, Salı ve Perşembe günleri Mordoğan Spor Tesisi (Halı Sahada) açık havada sosyal mesafeye uygun olarak yapılacak olan Pilates derslerimiz ücretsiz olup genel katılıma açıktır. Bilgi için 0554 493 25 89 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Hepinize sağlıklı ve güzel günler dileriz" dedi.

107447540_361797878121707_5873730291648846191_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.