Karaburun'da afet eğitimi seferberliği

Karaburun'da afet eğitimi seferberliği

Karaburun Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte planladığı ve AKUT rehberliğinde gerçekleşecek olan Afet Bilinçlendirme Semineri pazartesi günü başlıyor.

MEDYA EGE - Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, "Her şeyin başı eğitim." başlığı ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "deprem dirençli kentlerin oluşturulmasında kararlı yerel yönetimler ve güçlü altyapı ve yapı stoğu kadar eğitimli yurttaş büyük önem taşıyor. Karaburun Acil Durum Afet Dayanışma Koordinasyon Kurulu’nda konuştuğumuz eğitimleri vakit geçirmeden planladık." ifadelerini paylaştı.

fqufzhqxgaebela.jpg

Başkan İlkay Girgin Erdoğan, yaptığı paylaşımda Afet Bilinçlendirme Semineri’nin pazartesi günü saat 10.00’da Mordoğan Fatma Emin Karaağaç Çok Programı Anadolu Lisesi’nde, saat 15.00’te ise Karaburun Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacağı bilgisine de yer verdi.

Yapılacak eğitimin sivil toplum kuruluşları öncülüğünde ve AKUT rehberliğinde olacağına da dikkat çeken Başkan İlkay Girgin Erdoğan, paylaşımında "Hem halkımıza mahalle afet gönüllüleri eğitimine hem de kamu personelimize profesyonel arama-kurtarma eğitimlerine başlıyoruz. Sen yoksan bir eksiğiz!" notunu ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.