Karaburun’da deniz istilası!

Karaburun’da deniz istilası!

İzmir’in turistik olarak değeri hızla yükselen Karaburun’da, deniz istilası da hızla devam ediyor. En son vatandaşları isyan ettiren, denizin içine duvar yapılması ve deniz üstüne teras yapılmasıyla gerçekleşen istila ise görenleri şaşkına çevirdi.

MEDYA EGE - İzmir’in Karaburun ilçesinde turizm sezonunun başlamasıyla kıyı talanı da hız kesmeden devam ediyor. Karaburun’da idari olarak yaşanan boşlukları değerlendiren fırsatçılar, denize beton döküp, duvar örüp, üstüne teraslar yaparak, kıyı kanunu hiçe sayarak denizi doldurmaya devam ediyor. En son vatandaşların görüp, şaşkınlık içinde fotoğraflarını çekip sosyal medya üzerinden tepki vererek paylaştıkları görüntüler gündem oldu.

whatsapp-image-2023-08-07-at-14-11-50.jpeg

Vatandaşlar Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ı etiketleyerek yaptıkları paylaşımlarda, denizin içine taş duvarlardan duvar örenlerin, üstüne tahtadan yaptıkları terasla kafeterya ve restoran açmaları ise bardağı dolduran son damla oldu. Vatandaşlar, Başkan İlkay Girin Erdoğan’a hitaben hukuksuzluğa, haksızlığa karşı tepsi vermesini isteyerek yaptıkları paylaşımlarda, “Boyabağı değil babasının bağı. Yunanistan’daki gibi Havlu Hareketi yapılsa havluyu koyacak yer yok ama mekânlar güzel. Denizin üstünde püfür püfür. Başkan İlkay Girgin Erdoğan hanımefendiyi de bekleriz. Yoğun mesai arasında deniz üstü teraslarda biraz serinler” dediler.

whatsapp-image-2023-08-07-at-14-11-48.jpeg

Karaburun Belediyesi’nin denetimsizliğinden sadece turist olarak Karaburun’a gidenler değil, Karaburun’un kendi sakinleri de şikâyetçi. Belediyenin görevini yerine getirmediği için Karaburun’da tam anlamıyla hukuksuzluk, haksızlık yaşandığını, herkesin kendi keyfine ve kafasına göre işler yaptıklarından dert yandılar.

ilkjpeg-22-08-2019-16-21-20.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.