Karaburun'da karma kurslar devam ediyor!

Karaburun'da karma kurslar devam ediyor!

Karaburun Belediyesi'nin açtığı karma kurslar devam ediyor.

Medya Ege- Karaburun Belediyesi tarafından kadınların el becerilerini geliştirmek, aynı zamanda aile bütçelerine katkı sağlamak ve destek vermek amacıyla açılan karma kurslar meyvelerini vermeye başladı. Aylin Baylan eğitmenliğinde gerçekleştirilen kurslarda Dikiş, nakış, iğne oyası, hesap işi, tel kırma, makrome, keçe işleme ve sabun yapımı gibi eğitimler veriliyor.

fgziv2qwuaexibh.jpg

Gerçekleştirilen kurslara dair açıklama yapan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Çabalamak, emek vermek, üretmek güzel şey" diye konuştu.

fgzive3wuaa0wdk.jpg
Sosyal medyadan açıklamada bulunan Başkan Erdoğan "Kadınlarımızın el becerilerini geliştirmek, aynı zamanda aile bütçelerine katkı sağlamalarına destek vermek amacıyla Eğitmenimiz Aylin Baylan ile Ekim ayında açtığımız karma kurslarımız meyvelerini vermeye başladı. Dikiş, nakış, iğne oyası, hesap işi, tel kırma, makrome, keçe işleme ve sabun yapımını öğrenen hanımlarımızın el emeği ürünleri birbirinden güzel. Bu yağmurlu pazar gününde içimizi açan bu güzellikleri sizlerle de paylaşmak istedim. Çabalamak, emek vermek, üretmek güzel şey" ifadelerini kullandı.

fgzispaxmamleav-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.