Karaburun'da Tarımda Kullanılan Zehirler ve Çözüm Önerileri Konuşulacak

Karaburun'da Tarımda Kullanılan Zehirler ve Çözüm Önerileri Konuşulacak

Slow Food hareketinin kuruluş yıldönümü olan 10 Aralık “Toprak Ana Günü”nde, “Tarımda Kullanılan Zehirler ve Çözüm Önerileri” söyleşisi, Karaburun'da gerçekleşecek.

Medya Ege- Hızlı, ayaküstü yemek alışkanlığına karşı alternatif olarak geleneksel ve yerel yemek ve yeme biçimlerini, yerel ekosistemlerin özelliklerini korumayı teşvik eden Slow Food hareketinin kuruluş yıldönümü olan 10 Aralık Toprak Ana Gününde Tarımda Kullanılan Zehirler ve Çözüm Önerileri, Karaburun Nergis Kafe'de konuşulacak.

13.00'da başlayacak olan söyleşiye Prof. Dr. Zuhal Okuyan ve Ekolojik Çiftçi Şadan Tütüncü konuşmacı olarak katılacak.

Söyleşiye ilişkin detayları vatandaşlar ile paylaşan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, paylaşımında "Yerel ve geleneksel yeme biçimlerinin korunarak gelişmesini teşvik eden Slow Food hareketinin kuruluş yıldönümü olan 10 Aralık “Toprak Ana Günü”nde; “Tarımda Kullanılan Zehirler ve Çözüm Önerileri” ne ilişkin konuların görüşüleceği söyleşi Nergis Kafe’de gerçekleşecektir.

800x607-kendisini-mudur-yapti-cift-maasi-cebe-atti-1563513675481.jpeg

Yarın saat 13.00’da gerçekleşecek olan Zuhal Okuyan ve Şadan Tütüncü’nün konuşmacı olarak yer alacağı söyleşiye tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Olumsuz hava koşulları nedeniyle yöresel yemek etkinliği iptal edilmiştir." ifadelerine yer verdi.

fgj-p1mwuamumzt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.