Karaburun'da üreticilere nergis soğanı dağıtıldı!

Karaburun'da üreticilere nergis soğanı dağıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karaburun Belediyesi, Karaburunlu 60 üreticiye 120 bin nergis soğanı dağıttı. 

Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karaburun Belediyesi, Küçükbahçe Köyü'nde üreticilere nergis soğanı dağıttı.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ve İzmir Köy-Koop Birlik Başkanı Neptun Soyer nergis soğanlarını elleriyle üreticilere teslim etti. Başkan Erdoğan, "İlçemizde nergis çiçeği üretiminin artması ve daha fazla katma değer yaratması için İzmir Büyükşehir Belediyemiz bizden desteklerini hiç bir zaman esirgemiyor" açıklamasını yaptı. 

eiwnh83x0aaegxo.jpg
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Erdoğan şunları belirtti;

"Nergis, sadece ilçemizle özdeşleşen cennet kokulu bir çiçek değil; aşımız, ekmeğimiz, kızımızın çeyizi, oğlumuzun sünnetidir... İlçemizde nergis çiçeği üretiminin artması ve daha fazla katma değer yaratması için İzmir Büyükşehir Belediyemiz bizden desteklerini hiç bir zaman esirgemiyor.

Küçükbahçe Köyü'müzde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Mustafa Özuslu ve Başkanımız Sn. Tunç Soyer'in kıymetli eşi ve İzmir Köy-Koop Birlik Başkanı Neptun Soyer hanım ile birlikte 60 üreticimize 120 bin nergis soğanı dağıttık.   “Başka bir tarım mümkün” diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tunç Soyer’in açtığı yolda hedefimiz daha çok gelir elde eden üreticilerimiz... Dileğim ve duam, Ocak ayında her sene olduğu gibi Nergis Festivali'mizi gerçekleştirmek; yüz binin üzerinde misafirimizi Karaburun'da misafir etmek..."

eiwoloxxgaa9j81.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.