Karaburunlu vatandaşlar yaz günü karanlıkta kaldılar!

Karaburunlu vatandaşlar yaz günü karanlıkta kaldılar!

Karaburun'da açtığı çukurları kapatmamasıyla sıkça gündeme gelen Gediz Elektrik, bu kez yaz günü yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle tepkilerin odağı oldu. Karanlıkta kalan vatandaşlar, "Rezalet" diyerek duruma tepkilerini sosyal medyadan duyurdular.

Nilda Altın Okay- İzmir'in turizm ilçelerinden biri olan Karaburun'da yaşanan elektrik kesintisi, yaz gününde tüm ilçeyi karanlıklar içinde bıraktı. Elektrik kablolarını yeraltına almak için açtığı çukurları kapatmamasıyla sık sık gündeme gelen Gediz Elektrik'e tepki gösteren vatandaşlar, Karaburun'un rüzgar enerjisi potansiyeline dikkat çekerek, "20 tane Karaburun'un enerjisini rahatlıkla karşılayacak enerji üretiliyor ama elektrikler yaz kış demeden kesiliyor" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından duruma tepki gösteren İBA Stratejik İletişim Danışmanlığı Kurucusu Serkan Aksüyek, "Karaburun'da trafoları yenilemek ve sayılarını artırmak yerine elektrik kablolarını yeraltına almak gibi saçma sapan işlere para harcayan Gediz Elektrik'in, 2022 Ağustos'unda yaşattığı manzara bu... İşin daha kara mizah yanı; 350 Megavat'ın üzerinde rüzgar enerjisi kurulu gücüne sahip bir ilçe olması. Yani 20 tane Karaburun'un enerjisini rahatlıkla karşılayacak enerji üretiliyor ama elektrikler yaz kış demeden kesiliyor... Re-za-let!" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.