Karaburun’un yolları yenileniyor!

Karaburun’un yolları yenileniyor!

İlçe merkezinin önemli noktalarından olan Karaburun-Yeniliman yolunda asfaltlama çalışmalarına başlandığını duyuran Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Yapılan çalışmalar güzel evimiz Karaburun’umuza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Karaburun-Yeniliman yolunda asfaltlama çalışmalarına başlandığını duyurdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak çalışmanın yaklaşık 4 hafta sürmesinin beklediğini söyleyen Erdoğan, vatandaşlara asgari ölçüde rahatsızlık vermek adına tüm önlemlerin alındığını ve çalışmaların etap etap gerçekleştirileceğini belirtti.

Geçtiğimiz haftalarda Gediz Elektrik tarafından yol kenarlarında bırakılan elektrik direkleri ve açılan çukurların kapatılmaması gibi sorunları dile getirmiş olan Başkan Girgin Erdoğan, asfaltlama süresince enerji hatlarını yeraltına alma çalışmalarının da tamamlanması için gerekli girişimlere devam ettiklerini de ayrıca belirtti.

farclrrwqaa5cub.jpg

Başkan Girgin Erdoğan, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Hemşehrilerim, ilçe merkezimizin can damarı konumunda bulunan ve sizlerin uzun süredir haklı şikâyetlerine konu olan Karaburun-Yeniliman yolumuzun asfaltlama çalışmalarına hayırlısı ile dün itibariyle başladık. Karaburun-Yeniliman arasını kapsayan yaklaşık 7,5 km’lik bölümü asfaltlayacağız. Bu çalışma ile eş zamanlı olarak yol banketlerinin iyileştirme çalışmalarını da gerçekleştireceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON Genel Müdürlüğü’nün emekçileri tarafından yapılacak çalışmanın yaklaşık 4 hafta sürmesini beklemekteyiz. Etap etap gerçekleştirilecek çalışmalarda, siz değerli hemşehrilerimize asgari ölçüde rahatsızlık vermek adına her önlemi almaktayız.

farclwrwaaiu8xy.jpg

Geçen haftalarda sosyal medya hesaplarımız aracılığı ile sizlerle samimi olarak paylaştığımız Gediz Elektrik’in, enerji hatlarını yeraltına alma çalışmalarını da asfaltlama süresince tamamen bitirmesi için gerekli girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu vesile ile anlayış ve desteğini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen siz kıymetli hemşehrilerime, her zaman yanımızda olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza, yoğun sıcak altında özverili çalışmalarını sürdüren İZBETON emekçilerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalar güzel evimiz Karaburun’umuza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun."

farcmprwiaap7mf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.