Karaçam Köyü'nde Ramazan Birlikteliği

Karaçam Köyü'nde Ramazan Birlikteliği

Karaçam Köyü Muhtarı Yaşar Göktaş, “iftarı bizim için düzenleyen Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya çok teşekkür ederim. İyi ki Başkanımız Olgun Atila olmuş.O gelmeden önce bu köyler hiçbir zaman böyle bir etkinlik görmemişti.Böyle iftar yemekleri

Bornova Belediyesi ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin işbirliğinde Karaçam Mahallesi'nde düzenlenen iftar programı yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilk iftarını ailesi ile birlikte Karaçamlılarla yaptı. Karaçam Köyü’ndeki iftar programına bir önceki dönem milletvekili Murat Koç, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Türkiye Kızılayı Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak, belediye meclis üyeleri ve bürokratlar da katıldı.

 

Birlikteliğimiz tüm ülkeye hakim olsun

 

Bornova’daki birlik ve beraberliğin ülkemizin tamamında ve tüm Dünya’da hakim olmasını dileyen Başkan Olgun Atila, “Pazar günü Beşyol’da Kiraz festivalindeydik. Ramazan Ayı’nın ilk iftarında ise Karaçam’dayız. Köylerimizde zaman geçirmekten, sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Başkan Atila, Bornova Belediyesi olarak, Karaçam’da 30 dönümlük arazi üzerine Çocuk Köyü yapacaklarının müjdesini de verdi.

 

İyi ki Başkanımız Atila olmuş

 

Karaçam Köyü Muhtarı Yaşar Göktaş,iftarı bizim için düzenleyen Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya çok teşekkür ederim. İyi ki Başkanımız Olgun Atila olmuş.O gelmeden önce bu köyler hiçbir zaman böyle bir etkinlik görmemişti. Böyle iftar yemekleri görmemişti. Başkanımıza ve katkısı olanlara çok teşekkür  ederim” dedi.

 

Ramazan nostaljisi Bornova’da yaşanıyor

Konuşmaların ardından Geleneksel Ramazan eğlencesine geçildi. Köy meydanına kurulan sahnede Hacivat-Karagöz oyunu sunuldu. Özellikle çocuklar, Tuzsuz Dile Bekir ve İbiş gibi tiplemeler ve sihirbaz gösterileriyle keyifli anlar geçirdi. Çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı. Bornova Belediyesi’nin geleneksel Ramazan eğlencesi her akşam bir mahallede gerçekleştirilecek.

be5b7295-ece5-43ec-80b0-9b40dd84f271

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.