Karaciğer yağlanmasını geçiriyor, uyurken yağ yaktırıyor! İşte o karışım...

Karaciğer yağlanmasını geçiriyor, uyurken yağ yaktırıyor! İşte o karışım...

İşte hem karaciğer yağlanmasını geçiren hem de yağ yakan karışımın tarifi...

Bir yandan dinlenip bir yandan da yağlarınızdan kurtulmaya ne dersiniz? Maydanoz suyu ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. İşte uyurken kilo vermenizi sağlayacak maydanoz suyu tarifi…


Maydanoz vücudunuzdaki ödemi hızlı bir şekilde atmanıza yardımcı olur.  Bunların dışında maydanoz suyu, böbrek taşı ve diğer sindirim sistemi hastalıklarına da iyi gelmektedir.

Aynı zamanda maydanoz suyu, yağ yakıcı özelliği karaciğer yağlanmasını iyileştirmesi ve cildi gençleştirmesi açısından da oldukça etkilidir.


Maydanoz suyunun siz uyurken yağ yakıcı etkisini göstermesini istiyorsanız uyumadan 2 saat önce hiçbir şey tüketmemeniz gerekir. Aç karnına içeceğiniz bir bardak maydanoz suyu, siz uyurkende kilo vermenizi ve yağlarınızın hızlı bir şekilde yakılmasını sağlatacaktır. Maydanoz suyunun nasıl hazırlandığını merak etmeye başladıysanız hemen açıklayalım…

İşte uyuken yağ yakmanızı sağlayacak maydanoz suyu tarifi…
 

Boş bir çelik tencere içerisine yaklaşım 3 bardak su koyun.  Daha sonra maydanozları sapları ile beraber tencerenin içerisine koyun ve kısık ateşte 2-3 dk kadar kaynatın.   Kaynatıktan sonra maydanozları, 10 dk demlenmeye bırakın.

  Hazırlamış olduğunuz maydanoz suyunu ılıdıktan sonra öğünlerinizde bir saat  önce içebilirsiniz. Bu karışımı gece yatmadan bir saat önce içen kişiler yağ yakıcı etkisinin olduğunu belirtiyorlar.

Herhangi bir yan etkisine karşı, kullanmadan önce bir uzmana danışabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.