Karadeniz'de FETÖ PKK İşbirliği

Karadeniz'de FETÖ PKK İşbirliği

Karadeniz bölgesinde FETÖ ve PKK işbirliği yapacak iddiası.

Karadeniz bögesinde FETÖ ve PKK'nın işbirliği yaparak Kürt vatandaşlara yönelik provakasyon gerçekleştireceği öne sürüldü. 

Sol örgütlerin Kürt işçilere iş verilmemesi için ilan dağıttı öne sürülürken, Doğu ve Güneydoğu'dan gelen vatandaşlara Karadeniz'de iş verilmemesi istenildiği iddia edildi.

Yeni Şafak'ın haberine göre Fethullah Gülen'in terör örgütü ve PKK tarafından Karadeniz'de planlanan provakasyon amaçlı hareketlerin Rize, Trabzon, Giresun, Ordu ve Bayburt gibi şehirlerde Kürtlere iş verilmemesi için bildiri dağıtılıyor.

Tarlaları yakmayı planlıyorlar
PKK bileşeni sol terör örgütlerinin Karadeniz'de belirlediği stratejilerden birisi de bölgede bazı tarlaların yakılması ve bunu “Kürtler yaktı" şayiası yayarak tahrik dozunu artırmak olduğu aktarılıyor. Bu kapsamda orman yakmak ve bazı araçların kundaklanması da aynı çerçevede başvurulacak yöntemler arasında. PKK tarafından Kobani ve Afrin kamplarında eğitilen ve Halkların Birleşik Devrim Hareketi paralelinde işbirliğine gidilen Marksist sol gruplara mensup militanların asker polis saldırılarını sıklaştırması da linç sürecini başlatacak provakatif eylemler olarak planlandı.

Asker ve polise saldıracaklar

Karadeniz'de Kürtlere dönük hareketlilik olması durumunda PKK'nın Doğu ve Güneydoğu'da önce miting sonrasında tüm resmi kurumları hedef alan saldırıları başlayacak. Kandil tarafından 15 Temmuz ihaneti sonrası belirlenen temel strateji iç savaş sebebi olacak her gelişmeyi değerlendirme ve tüm Türkiye'de yaşayan Kürtleri sokağa dökerek, kaos ortamı hazırlama yönünde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.