Karakola kanlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

Karakola kanlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’de bir polis karakoluna düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis şehit oldu, 6 kişi de yaralandı. 15 yaşında bir çocuk tarafından pompalı tüfekle yapıldığı öğrenilen saldırının görüntüleri kameraya yansıdı.

Alınan bilgilere göre, Balçova ilçesinde bulunan Salih İşgören Polis Merkezi’ne yönelik bu sabah bir saldırı düzenlendi. 15 yaşında bir çocuk tarafından pompalı tüfekle yapıldığı belirtilen saldırıda, 1. sınıf emniyet müdürü Muhsin Aydemir ve Polis Memuru Hasan Akın şehit oldu, 6 kişi de yaralandı.

Saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın pompalı tüfekle koştuğu ve bir apartman boşluğuna girdiği görüldü. Öte yandan, saldırganın yaralı olarak gözaltına alındığı bildirildi.

aw533560-03.jpg

aw533560-02.jpg

aw533560-01.jpg

whatsapp-gorsel-2025-09-08-saat-10-28-01-253a13a2-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.