Karaman, '28 bin 'Karadenizlinin oyu'nu CHP'ye taşıyacağım'

Karaman, '28 bin 'Karadenizlinin oyu'nu CHP'ye taşıyacağım'

CHP’ye Ak Parti’den geçen Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Karaman, Bayraklı’da yaklaşık 28 bin Karadenizlinin ikamet ettiğini belirterek, “Bugüne kadar Karadenizlilere hep ‘sağ oy’ gözüyle bakıldı. Aday gösterilirsem bu algıyı değiştireceğim” dedi.

İzmir’in yeni kent merkezi olarak tanınsa da Bayraklı’nın halen yüzde 85’i gecekondu vasıflı mahallelerden oluşuyor. CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylarından Mustafa Karaman da bir gecekondu çocuğu olarak, ortaya koyduğu projelerle dikkat çekiyor. İlçe olduğu 2009 yılından bu yana yerelde CHP’nin yönettiği ilçe için Ak Parti de bu kez çok iddialı bir şekilde hazırlık yapıyor.

9559d221333c25fad35ede24023b6c0a1546862323.jpeg
CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Karaman, CHP’nin Bayraklı’da rekor düzeyde oy arttıracağını belirterek, bunun gerekçelerini şöyle anlatıyor:

“Ben Bayraklı’daki bir gecekonduda hayata gözlerini açmış ve halen aynı sokakta yaşayan bir insanım. Bayraklı’nın neredeyse hepsi beni, annemi-babamı, sülalemi tanır. Yasemin Turizm ismi ile ilçede 22 yıldır öğrenci servisi olarak taşımacılık yapıyorum. 22 yıldır Bayraklılı aileler, gözlerinden dahi sakındıkları yavrularını bize teslim eder, biz de 22 yıldır büyük bir özen içinde onları okullarına götürür, akşamları da getirip ailelerine teslim ederiz. Bayraklı’da halkla iletişimi bu kadar güçlü olan ikinci bir aday adayı yok. Ama benim bir avantajım daha var. Bugün Bayraklı’da 28 bin Karadenizli yaşıyor ve Karadenizlilere bugüne kadar hep ‘sağ oy’ gözüyle bakıldı. Oysa ben Karadenizli bir ailenin çocuğu olarak, bunun böyle olmadığını bu seçimlerde kanıtlayacağım. Aday olursam CHP’nin Bayraklı’da oy kaybetmesi mümkün değil,  aksine evladı olduğum Karadenizlilerin hepsinin oyunu olarak ve partiye sağ tabandan oy çekerek CHP’ye rekor bir oy ile seçimi kazandıracağım” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.