Karaman'daki Tecavüz Skandalında Ceza Belli Oldu

Karaman'daki Tecavüz Skandalında Ceza Belli Oldu

Karaman'da Ensar Vakfı'na ait yurtta gerçekleşen tecavüz skandalında öğretmene verilen ceza belli oldu. Tecavüzcü öğretmen hakkında 508 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Karaman'da Ensar Vakfı'na ait yurtta 10 erkek öğrenciye tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan 54 yaşındaki öğretmen Muharrem B. hakkında mahkeme kararını verdi. Çocuğun cinsel istismarı suçundan sanık başına 24 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan öğretmen, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan da kişi başı 7 yıl 6 ay ceza aldı. Tecavüzcü öğretmen toplamda 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ensar Vakfı'na ait yurtlarda kalan 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla mahkemeye çıkarılan öğretmen Muharrem B. hakkında 600 yıla kadar hapis cezası isteniyordu. Duruşmada savunma yapan tecavüzcü öğretmen, karakolda verdiği ve suçlamaları kabul ettiği ifadesini değiştirerek, ifadeyi polisin kendisine baskı uygulaması nedeniyle baskı altında verdiğini söyledi.

karaman-daki-tecavuz-davasi-basladi-ensar-a-8371323_4574_m

 

Son savunması istenen öğretmen ben yapmadım dedi

Son savunması istenen tecavüzcü öğretmen, 2 yıl Ensar'da 3 yıl KAİMDER (Karaman Anadolu İmam Hatip Mezunları Derneği) yurtlarında kaldığını ve aileleri uyardığını öne sürdü. Çocukların cinsel istismara uğramasının kendi döneminde olmadığını ileri süren Muharrem B. küçük çocuklarla bir arada kalmanın ateşten gömlek giymek gibi olduğunu söyleyerek adil yargılanmadığını iddia etti.

karaman-tecavuz

Allah ve Resul şahittir...

Son savunmasında; " Allah ve Resul şahittir ben istismar rezilliğine parmak kaldırmadım. Ben çocuklara 7 güzel adamın bütün kitaplarını okuttum." diyen Muharrem B. çocuklarla çok güzide etkinlikler yaptığını söyleyerek 1,5 2 yıldır görmediğini ifade etti. Bir dönem köyüne gittiğini söyleyen öğretmen çocukların 5 ay baş başa kaldıklarını söyledi. Bu süreçte çocukların birbirine cinse istismarda bulunmuş olabileceğini öne süren tutuklu öğretmen, duyduklarından sonra aileleri uyardığını iddia etti. Öğretmen aileler ve çocukların olduğu bir mahkemede yargılanmak istediği talebinde bulundu ancak bu talep mahkeme tarafından reddedildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.