Karamollaoğlu, 'Umarım yaralar en kısa sürede sarılır'

Karamollaoğlu, 'Umarım yaralar en kısa sürede sarılır'

Yaşanan deprem sonrası İzmir’de afet bölgesinde inceleme ve temaslarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ikinci günde de bölgedeki ziyaretlerini sürdürdü. 

AFAD Koordinasyon Merkezi’ne gelerek İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’den arama kurtarma çalışmaları ile ilgili bilgi alan Karamollaoğlu, daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde depremzedeleri ziyaret ederek enkazdan yaralı olarak çıkartılan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, “İzmir’e gelince ilk işimiz deprem bölgesine gitmek, bölgeyi gözlemlemek oldu. Bir felaketi yerinde izlemek insanı çok etkiliyor. Ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Allah bütün depremzede vatandaşlarımıza şifalar versin. Umarım bu yaralar kısa sürede sarılır. Şehir planlamasında, binaların inşaatında gereken özen gösterilir” dedi. 

0-(13)-040.jpg

Saadet lideri Karamollaoğlu’na Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Şerafettin Kılıç ile Mahmut Arıkan eşlik etti. 0-(12)-048.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.