Kararını verdi! Herkes eski kocasıyla barışacak sandı ama...

Kararını verdi! Herkes eski kocasıyla barışacak sandı ama...

Oscar’lı oyuncu Gwyneth Paltrow, yapımcı ve senarist sevgilisi Brad Falchuk ile nişanlandığını açıkladı. İşte Hollywood yıldızının aşkını ilan ettiği o cümleler…

Hollywood dünyasının yaşlanmayan güzellerinden Gwyneth Paltrow yeni aldığı kararla hayranlarını şaşırttı. Herkes eski eşi Coldplay'in solisti Chris Martin ile yeniden bir araya gelme ihtimalini düşünürken, o yeni bir başlangıç seçti... 

8561478.jpg
Oscar ödüllü aktris Gwyneth Paltrow, Glee dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan yapımcı ve senarist Brad Falchuk ile nişanlandığını açıkladı.Üç yıldır birlikte olan çift, konuyla ilgili, "Good Morning America" isimli programda, "Hayatımızın bundan sonrasını birlikte geçirmek istiyoruz, bunun için ilk adımı artık. Kendimizi çok şanslı hissediyoruz" ifadelerini kullandı. Daha önce her ikisi de uzun yıllar evli kalıp boşanan çift, "Bu kez mutluluğu yakalayacağımıza inanıyoruz" dedi.


Aynı zamanda 45 yaşındaki Paltrow ve 46 yaşındaki Falchuk, nişan haberini dostları ve hayranlarıyla paylaşmak için Paltrow'un sahibi olduğu yaşam dergisi GOOP'un ikinci sayısının kapak çekimi için bir araya geldi.
Paltrow, Coldpaly'in solisti Chris Martin ile 2003- 2016 yılları arasında evli kalmıştı. Çiftin Apple ve Moses adında iki çocuğu bulnuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.