Karataş, "Atatürk’ün yolunda Cumhuriyetin bekçileriyiz"

Karataş, "Atatürk’ün yolunda Cumhuriyetin bekçileriyiz"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Millet İttifakı’nı sert ifadelerle eleştirdi.

İttifakın nasıl bir grup olduğunun ortada olduğunu kaydeden Karataş, “Öyle bir ittifak ki, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin hapisteki eş-başkanını tahliye ettirmek için büyük mücadele veriyorlar. Demek ki Bebek Katili’ni de affedecekler. Şimdi sormak lazım, Atatürk yaşasaydı kurduğu parti CHP’nin bölücülerle kol kola olmasına ne derdi? Biz de Atatürkçüyüz, biz de Milliyetçiyiz diyen takiyecilere nasıl bir ceza verirdi. Ama kimse merak etmesin İzmir bu güruha öyle bir cevap verecek ki, felekleri şaşacak. Bazıları da Pensilvanya’ya doğru kaçacaklar. Biz ise Atatürk’ün yolunda Cumhuriyetimizin bekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

İlk kurşunun sıkıldığı İzmir’de söyledikleri…
 

MHP İzmir İl Başkanı Karataş, İzmir Ülkü Ocakları’nın Alsancak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği “Milli Dava Milli Duruş 3. Türk Gençlik Şölenine katıldı. İzmir Milletvekili Adayları ve teşkilat mensuplarının katıldığı şölen binlerce genci meydanda bir araya getirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser öncesi kalabalığa hitap eden Karataş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnceyi eleştirdi. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Bölücülüğü tescilli biri olan Selahattin Demirtaş’ı kazandığında başkan yardımcısı yapacağını söylemek, vatana ihanetin adıdır, belgesidir. İhaneti devletin içine yerleştirmektir. Bu gaflet CHP zihniyetidir. Ama unutmasın ki burası Kurtuluş Zaferi’nin simgesi İzmir’de yapmıştır. Hasan Tahsin’in düşmana ilk kurşunu sıktığı İzmirde, Yüzbaşı Şerafettin’in Ayyıldızlı zafer bayrağını göndere çektiği kent İzmirde bunları söylemiştir. Devletini bölmek isteyenlere, bölücülerle kol kola gezenlere İzmir gereken cevabı sandıkta veriecektir” diye konuştu. 
 

Demirtaş sevdalılarına yol verin 
 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İl Başkanı Karataş, İP Genel Başkanı Meral Akşener’e de yüklendi. Karataş şöyle konuştu; “Bir de bir hanımefendi var ‘15 Temmuzdan sonra Başbakan olacağım’ diyordu. Hani ne oldu. Milletin sillesini yedi ama hala akıllanmadı. Diyor ki, HDP’li Selahattin Demirtaş da eşit şartlarda seçime katılmalıymış, yazıklar olsun! Hangi eşit şartlar. Sen hangi zihniyetle İçişleri Bakanlığı yaptın? Sen hiç şehit görmedin mi? Yetim ve öksüzleri, şehit analarını görmedin mi? Onlar eşit şartlarda mıydı? Bu yaptığınız ihanet yolunda ilerlemektir. Siz de cevabınızı alacaksınız. İzmirliler bölücülerle hareket edenlere yol verecektir.”
 

Doğru kararı verecektir
 

Karataş, MHP’nin içerisinde bulunduğu Cumhur İttifakı’nın Güçlü Türkiye, güvenli Türkiye ve huzurlu Türkiye amacıyla yola çıktığını, bu güç birliğine vatandaşlarında destek olacağına inandıklarını sözlerine ekledi. Sonuçların Türkiye için, İzmir için şimdiden hayırlı olmasını dileyen Karataş, inanıyorum ki İzmirliler Türk Milleti, en doğru kararı sandığa yansıtacak” dedi. 
 

Tek tek teşekkürler
 

İki aydır gece gündüz demeden MHP’yi mecliste güçlü kılmak ve Cumhur İttifakının adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Cumhurbaşkanı yaptırmak için gerekli gayreti gösterdiklerini olanca güçleriyle çalıştıklarını İfade eden Karataş, sözlerine teşekkür ederek son verdi; “Yaptığımız yoğun çalışmaları memnuniyetle karşılıyorum. Gerek MHP İzmir İl teşkilatı gerek Ülkü Ocaklarımız oluşturdukları enerji ile gerekse teşkilatımız özverili çalışmalarıyla bir çok kanaldan vatandaşlarımızla buluştular. Dur durak bilmeden gece gündüz yol aldılar. Milletvekili adaylarımıza samimi ve yürekten çalışmaları için ayrı ayrı  teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah Razı Olsun. Hep birlikte güvenli geleceğe yürüyeceğiz. Ne mutlu Türküm Diyene.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.