KARDER 650 aileye Ramazan paketi dağıtacak

KARDER 650 aileye Ramazan paketi dağıtacak

Karşıyaka Karadenizliler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (KARDER) geleneksel hale getirdiği ramazan yardımlarına bu yıl da devam ediyor. KARDER bu yıl 650 aileye Ramazan paketi dağıtacak.

 

Karşıyaka Karadenizliler Derneği her yıl ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketi yardımında bulunuyor. KARDER tarafından dağıtılan paketlerde gıda bulunuyor. Bu yıl dağıtılacak olan ramazan paketleri KARDER’in Karşıyaka’daki dernek binasına ulaştı. Ramazan paketlerinin dağıtımına başlandı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduklarını belirten KARDER başkanı Yaşar Canferoğlu, “İslam dini bize paylaşmamızı emrediyor. Ramazan ayı paylaşmak için en güzel ay. Bu ayda kardeşliğimizi pekiştirmek gerekiyor. Biz de Karşıyaka Karadenizliler Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerinin kardeşlerimizle sahip olduklarımızı paylaştık. Bu yardım kampanyamıza destek olan tüm dernek yöneticilerimize, üyelerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah yaptığımız bu güzel yardımlaşma kampanyamız örnek olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.