Kardeş belediye Hekimhan’a hibe araç

Kardeş belediye Hekimhan’a hibe araç

Çiğli Belediyesi tarafından, Çiğli’nin kardeş belediyesi olan Malatya’nın Hekimhan ilçesine bir adet kamyonet hibe edildi.

Çiğli Belediyesi, ilçeler arası kaynaşmanın sağlanması ve kardeş belediyelerde hizmet kalitesinin artırılması amacıyla bir süredir yürüttüğü kardeş belediyelere hizmet aracı desteğine devam ediyor. Alınan meclis kararı sonrası Çiğli’nin kardeş belediyesi olan Malatya’nın Hekimhan ilçesine bir adet çift kabinli kamyonet hibe edildi. Çiğli Belediyesi daha önce de Tunceli’nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişgezek ilçelerine birer pikap kamyonet hibe etmişti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediyeler arası ilişkileri güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla bu belediyelere destek olduklarını söyledi. Belediye başkanlarının talebi üzerine belediyelerin ihtiyacı olan pikap kamyonetlerin bu belediyelere hibe edildiğini belirten Başkan Arslan, “Maddi sıkıntılar içinde hizmet üretmeye çalışan kardeş belediyelerimize desteğimiz sürüyor. Hekimhan'dan da talep geldi ve biz de bu talebi uygun gördük. Meclis kararımızın ardından ilçeye araç gönderdik. Hekimhan halkına hayırlı uğurlu olsun “dedi.

unnamed-(8)-048.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.