Kardeş kent projesiyle Türk-Alman dostluğu 39 yaşında

Kardeş kent projesiyle Türk-Alman dostluğu 39 yaşında

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, 39 yıllık Torbalı-Wunsiedel kardeş kent projesi kapsamında ilçeye gelen Alman heyeti makamında ağırladı.

MEDYA EGE - Türk-Alman ilişkilerine önemli katkılar sağlayan 39 yıllık Torbalı-Wunsiedel kardeş kent projesi, Torbalı Belediyesi'nin destekleri ile ayakta durmaya devam ediyor. 1985 yılından bu yana Türk-Alman ilişkilerine önemli katkılar sağlayan proje kapsamında Almanya’dan Torbalı’ya çok özel bir ziyaret gerçekleşti. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Almanya'dan ilçeye gelen gençleri makamında ağırlayarak gençlere hediyeler verdi.

f3fujnnwiaa-vhq.jpg

Öğrenci değişim programı ile Almanya'dan Torbalı'ya gelen Alman heyet, bu süreçte Türk dilini, Türk aile yapısını ve Türk kültürünü yerinde inceleme fırsatı bulacak.

f3fucowwkaeeceh.jpg

Başkan Tekin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Türk-Alman dostluğu 39 yaşında...Torbalı-Wunsiedel kardeş kent projemizin 39. yılında Almanya’dan ilçemize gelen değişim programı öğrencilerini makamımızda ağırlayıp, hediyelerini takdim ettik" ifadelerine yer verdi.

f3fux4kxoaazj7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.