Kardeşler Büfe, 6.şubesini Karşıyaka’da açtı

Kardeşler Büfe, 6.şubesini Karşıyaka’da açtı

Arslan kardeşlerin ilk şubesini 1974 yılında açarak İzmir’e kazandırdığı Kardeşler Büfe,  altıncı şubesini Karşıyaka’da açtı.

Açılışa Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, önceki dönem İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, esnaf odası başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kardeşler Büfe Kurucusu Selahattin Arslan, 1974 yılından beri aynı şevkle ve heyecanla hizmet verdiklerini söyledi. Konak Belediyesi’nden kiraladıkları küçük bir büfe ile işe başladıklarını  ve kaliteden hiçbir zaman taviz vermeden bugünlere geldiklerini ifade eden Arslan, “Kardeşler Büfe olarak altıncı şubemizi açıyoruz. 45 yıldır bu sektörde hizmet vermekten dolayı mutluyum. Mesleğimizi en iyi şekilde icra etmeye çalışıyoruz. Alsancak, Hatay, Güzelyalı, Karabağlar ve Bostanlı’dan sonra Karşıyaka’da da şubemizi açıyoruz. Bize destek olan İzmirlilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Çok güzel ve büyük bir iş”

Kardeşler Büfe’nin Karşıyaka’ya lezzet katacağını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Öğrencilik yıllarımda aşina olduğum lezzetin Karşıyaka’da da hizmet verecek olması benim için mutluluk. Özellikle böyle sıkıntılı bir dönemde yeni bir şube açmak hem çok güzel hem de büyük bir iştir. Kardeşler Büfe tüm Karşıyakalılara hayırlı olsun” dedi.

Kaliteli bir marka

İzmir sandviç kültürünün en önemli ayaklarından biri olduğunu vurgulayan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Lezzet ve kalite açısından her zaman fark yaratmış bir marka olan Kardeşler Büfe’nin altıncı şubesinin açılışında yer almaktan dolayı mutluyum. Umarım böyle bir markayı Tüm İzmir’e yayabiliriz” diye konuştu.

“İzmir’e değer katıyor”

Arslan kardeşler ile çok eskiye dayanan bir dostluğu olduğunu ve Arslan kardeşlerin hayatı boyunca azimle çalıştığını belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı ve Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, “İzmir’de bu tarz markaların oluşması çok önemlidir. 45 yıldır hiç durmadan çabalayan, İzmir’e değer katmak için uğraşan Arslan kardeşleri tebrik ediyorum. Dilerim ki böyle bir marka tüm Türkiye’ye yayılabilsin. Kardeşler Büfe’nin altıncı şubesi hem Karşıyakalılara hem de İzmirlilere hayırlı olsun” dedi.

toplu-foto-son.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.