Karısını öldüren şahıs adliyeye sevk edildi

Karısını öldüren şahıs adliyeye sevk edildi

Konak'ta, eşini bıçaklayarak öldüren şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Konak'ta, ayrılma aşamasındaki eşini amcasının iş yerine götürüp bıçaklayarak öldüren zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrılık aşamasındaki eşiyle 5 aylık evli olduğu öğrenilen kadının şiddet gördüğü için sığınma evine sığındığı öğrenilirken zanlının cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi.

Olay, 10 Nisan günü, gece saatlerinde Tarihi Kemeraltı Çarşısı 846 Sokakta bulunan bir iş hanının 3'üncü katında bulunan boş iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İ.K. (31), ayrılma aşamasındaki eşi Z.K, (19) ile konuşmak için yurt dışında olan amcasının iş yerine çağırdı. Adrese giden Z.K ile İ.K. arasındaki tartışmanın zamanla kavgaya dönüşmesi üzerine İ.K., yanındaki bıçakla Z.K,'ı yaralayarak olay yerinden kaçtı. Sabah saat 10.30 sıralarında ise İ.K., Karşıyaka Polis Merkezi Amirliğine giderek karısını öldürdüğünü itiraf etti. Cinayet zanlısı kocanın, karısını bıçaklayarak öldürdüğünü, ardından bir eğlence mekanına giderek eğlendiğini söylediği ve suçunu itiraf etmek için karakola geldiğini söylediği öğrenildi.

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Cinayet zanlısı İ.K., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Zanlının sorgusunda eşinin telefonunda başka bir erkeğin fotoğrafını gördüğü için kıskandığı ve cinayeti bu yüzden işlediğini söylediği öne sürüldü. İ.K., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

AYDIN'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Öte yandan Z.K ile kağıt fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen İ.K.'nın 5 aydır evli olduğu, Z.K,'ın eşinden şiddet gördüğü için sığınma evinde kaldığı öğrenildi. İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlanan kadının cenazesinin Aydın'ın Söke ilçesi Özbey Mahallesi'nde, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

aw868544-05.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.