KARİŞKAD Kadınları Fark Yaratan Projeler Yapıyor

KARİŞKAD Kadınları Fark Yaratan Projeler Yapıyor

Karşıyakalı İş Kadınları Derneği (KARİŞKAD), Karşıyakalı sivil toplum kuruluşlarını (STK) bir araya getirdi.

Toplantıda konuşan KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri “Fark yaratan, ezber bozan projeler yapıyoruz” dedi.
Karşıyaka Vilayetler Evi’ndeki Karşıyaka’da bulunan birçok STK başkan ve temsilcilerini bir araya getiren KARİŞKAD toplantısına, İzmir AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Kaymakam Sadettin Yücel, Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nazmi Yılmaz, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, KASİAD (Karşıyaka Sanayici İş adamları Derneği) Başkanı Süleyman Özsakallı ve çok sayıda STK başkan ve temsilcisi katıldı.

Toplantıda İzmir AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve Karşıyaka Kaymakam Sadettin Yücel, yaptıkları konuşmada STK’ ların toplumdaki yeri ve önemine değinerek, çalışmalarında kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi.

Fark Yaratan Ezber Bozan Projeler
KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri ise yaptığı konuşmada, KARİŞKAD’ın amacının her alanda lider kadınlar yaratmak olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Amacımız her alanda lider kadınlar yaratmak, iş dünyasında kadın varlığını güçlendirmektir. Üreten kadınları iş dünyasına kazandıracağız. Fark yaratan, ezber bozan bir proje ile yol alırız dedik. Fark yaratan, ezber bozan projemiz ile başlıyoruz. Projelere çok önem veriyoruz. Avrupa Birliği projeleri yapmakla kalmayıp, o projelerin kurslarını da verip kadınlarımıza proje hazırlamayı öğreteceğiz.”

STK’ların toplumun eğitim alanları olması gerektiğini de sözlerine ekleyen Güneri, “Açacağımız kurslar ile ev kadınlarımızı, iş dünyasına kazandırmaya çalışacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.